Service

Kwaliteit

Wat is het verschil tussen het gemiddelde bad- en bedlinnen en de producten van CottonCounts? Een gemiddeld Nederlandsbadhanddoek weegt ongeveer 350 GSM (Grams Per Square Meter). Bij CottonCounts ligt het gewicht op 600 GSM. Dat betekentdat het handdoek zwaarder aanvoelt en langer meegaat. Meestal wordt er niet aangeven welke soort katoen is gebruikt, maar wijdoen dat wel. Onze handdoeken zijn gemaakt van honderd procent Amerikaans Pima katoen; een katoensoort die zijn naamontleent aan Indianen van de Pima-stam. Dit katoen van uitstekende kwaliteit geeft de langste draden ter wereld en staat bekendom haar duurzaamheid en grote vochtopname. Kortom; topkwaliteit om handdoeken van te maken.
Bijdekbedovertrekken is een goede kwaliteitsmeter het aantal draden per inch (2,54 cm): het aantal thread count (TC). In de regelgeldt: hoe meer draden hoe beter de kwaliteit. Een standaard dekbedovertrek ligt rond de 150 TC, en vaak wordt 200 TC hier al alstopkwaliteit verkocht. Bij CottonCounts begint het bij 300 TC en loopt het op naar 800 TC. Alle dekbedovertrekken zijn bovendiengemaakt van honderd procent Egyptisch katoen; samen met Pima-katoen de beste katoensoorten ter wereld. Doordat onzeprodukten heel veel draden per inch tellen, voelen ze zachter aan en gaan ze veel langer mee dan een doorsnee dekbedovertrek.

Toch zegt het aantal Thread Count niet alles. Persoonlijke smaak speelt ook een rol. Iemand kan een 300 TC dekbedovertrek veelbeter vinden aanvoelen, dan een dekbedovertrek van 800 TC. Ook de afwerking, is er bijvoorbeeld een bepaalde finish gebruiktwaardoor het overtrek nog zachter aanvoelt of strijkvrij wordt, speelt een rol bij de keuze voor een bepaald product. Voor al het bed- en badlinnen van CottonCounts geldt dat het topkwaliteit is en zeer duurzaam.

Bestellen, betalen en verzenden

U kunt via onze website eenvoudig producten bestellen. Wilt u liever onze producten eerst komen bekijken en voelen, dan bent u van harte welkom in de eerste CottonCounts-winkel in Den Haag. Het adres is: Frederik Hendriklaan 154 A. De openingstijden zijn:maandag van 12.30 tot 17.30, dinsdag tm vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bent u eenB&B of een hotel, dan kunt u ook terecht in onze showroom. U kunt daarvoor telefonisch een afspraak maken via 06-53547709 of per mail: info@cottoncounts.nl. Het adres van onze showroom is: Datheenstraat 60, 2583 CA DEN HAAG.

Na het plaatsen van uw order kunnen wij de producten naar u opsturen. U kunt ze ook komen ophalen in onze winkel in Den Haag.Voor adresgegevens en bereikbaarheid zie hierboven. Alle producten worden feestelijk als een cadeau ingepakt, ook al is het vooruzelf. Daarvoor brengen wij u uiteraard niets extra's in rekening. Een CottonCounts-product ontvangen, hoort een feestje te zijn!

U kunt kiezen uit twee betaalmogelijkheden als u via de website bestelt: ideal of overschrijving. Via internetbankieren en Ideal gaatde betaling het snelst. Mocht u liever het bedrag willen overschrijven dan kan dat naar CottonCounts, bankrekeningnummer1556.85.384, Rabobank Den Haag, o.v.v. het ordernummer dat op uw factuur staat.

Na ontvangst van uw betaling sturen wij uw bestelling direct via TNT op of leggen deze voor u klaar in onze winkel in Den Haag alsu dit heeft aangegeven. In de regel geldt dat als u voor 12 uur bestelt, u het pakje de volgende dag al in huis hebt bij verzendingnaar een adres binnen Nederland. Voor orders boven de 100 euro brengen wij u geen verzendkosten in rekening. Onder dit bedragbedragen de verzendkosten 6,75 euro per bestelling.

Verzenden naar het buitenland

CottonCounts verstuurt uw bestelling ook naar een afleveradres in het buitenland. Via de site kunt u al pakjes versturen naaroa Duitsland, België en veel andere Europese landen. De verzendkosten verschijnen dan automatisch na het invullen van alleadresgegevens bij het afrekenen. Wilt u de bestelling naar een land versturen, dat niet op de lijst staat, neem dan aub even contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over de verzendkosten.

Ruilen

Service staat bij CottonCounts hoog in het vaandel. Bent u onverhoopt niet tevreden over uw bestelling? Ruilen of terugbrengenvan een artikel is bij ons geen enkel probleem. U kunt producten binnen veertien dagen na ontvangst ruilen of terugbrengen, mitsde artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn. Stel ons aub per mail op de hoogte als u een product wilt ruilen via de post:info@cottoncounts.nl. Ruilen kan natuurlijk ook in de CottonCounts-winkel in Den Haag op de Frederik Hendriklaan 154 A. Voor deopeningstijden zie hierboven onder het kopje bestellen, betalen en verzenden. Uit hygiënisch oogpunt kunnen dekbedovertrekken,hoeslakens en tafellinnen alleen worden teruggenomen mits ze niet uit de originele verpakking zijn gehaald. Bent u niet helemaalzeker over de maat, meet dan voor de zekerheid eerst uw dekbed, bed of tafel even op, voordat u het product uit de verpakkinghaalt. Wij werken niet met tegoedbonnen; u krijgt direct uw geld terug of u kunt het ruilen voor een ander product van dezelfde prijs.Mocht u een artikel willen retourneren, dan kunt u dit terugbrengen naar onze winkel in Den Haag (CottonCounts, FrederikHendriklaan 154 A, 2582 BJ DEN HAAG). Ons telefoonnummer is: 070-3225280 of 06-53547709. U kunt de producten ookterugsturen naar bovenstaand adres. De verzendkosten zijn dan voor uw rekening.

CottonCounts party

Wij verzorgen ook presentaties in onze showroom, bij u thuis of op een door u geregelde locatie. Een gezellig middagje of avondjeuit. Wij vertellen dan uitgebreid over onze producten, de kwaliteit daarvan en indien gewenst over de textielgeschiedenis. Hetcomplete assortiment laten we zien, zodat alle deelnemers de producten kunnen bekijken en voelen. Ook voor een gezellige high-tea of bijvoorbeeld borrelhapjes tijdens de productpresentatie kunnen wij zorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden:info@cottoncounts.nl of 06-53547709

Bruidslijsten

Het huwelijk instappen met prachtig bed- en badlinnen? Dat kan door bij ons uw bruidslijst samen te stellen. Uw gasten kunnen daneen cadeau uitkiezen van deze lijst. Wij pakken het feestelijk in. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:info@cottoncounts.nl of 06-53547709