• Voor 12:00 besteld, morgen genieten!
  • Vanaf €100,- gratis bezorging
  • Niet goed, altijd geld terug

Pillowcase Egyptian cotton, white, 300TC, Porto new

#SKU00008
This beautiful pillowcase has a decorative border with pleated edges. The white pillowcase is made from 100 per cent sateen woven Egyptian cotton with a light sheen. It is a perfect match for duvet cover Porto which has the same border with pleated edges. Available in the Dutch standard size 60 x 70 cm and also extra large, size 80 x 80 cm. The Porto pillowcase has a thread count of 300 (300 threads per inch) and feels wonderfully soft.

Availability: Out of stock
Price:
€28.95
Including 21% Tax
Description
Specifications
Product care
Description

This beautiful pillowcase has a decorative border with pleated edges.

The white pillowcase is made from 100 per cent sateen woven Egyptian cotton with a light sheen. It is a perfect match for duvet cover Porto which has the same border with pleated edges. Available in the Dutch standard size 60 x 70 cm and also extra large, size 80 x 80 cm.

The Porto pillowcase has a thread count of 300 (300 threads per inch) and feels wonderfully soft.

Pleated edges


Specifications
Kleur babyroze (lichtroze)
Material 100% Egyptisch katoen
Land van herkomst Portugal
Weefmethode satijn geweven
Thread Count 300 TC
Product care
Onze kussenslopen zijn gemaakt van 100 procent Egyptisch katoen en kunnen op maximaal 60 graden worden gewassen in de wasmachine. Een prima wastemperatuur is 30 of 40 graden als een kussensloop niet erg vies is. Bij de kussenslopen kan wel wasverzachter worden gebruikt, maar dat hoeft niet: Egyptisch katoen is van nature al erg zacht. Onze kussenslopen kunnen wel in de droger, maar beter is het het -indien u de ruimte daarvoor heeft- om ze op te hangen. Daardoor komen er minder kreukels in het kussensloop en is het makkelijker strijken. Stopt u een kussensloop toch liever in de droger, let er dan aub op dat er niet op de heetste stand wordt gedroogd. Beter is dat het kussensloop nog een beetje vochtig is en dat u het dan nog even nadroogt buiten de droogmachine. Dan wordt het strijken makkelijker en slijt de stof minder. Bij een nieuw kussensloop overtrek raden wij aan om het eerst te wassen en te drogen, voordat u het gaat gebruiken. Veel plezier met uw nieuwe kussensloop!

Write Your Own Review

You're reviewing: Pillowcase Egyptian cotton, white, 300TC, Porto new

How do you rate this product? *

1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating