• Voor 12:00 besteld, morgen genieten!
  • Vanaf €100,- gratis bezorging
  • Niet goed, altijd geld terug

Sheet mattress topper, Egyptian cotton, white, sateen, 300 TC, Courchevel

#SKU00018
The Courchevel sheet is made from 100 per cent Egyptian cotton and feels really soft. Available in white and suitable for mattress toppers up to 8 cm thick. There is no elastic in the corners of the sheet, it is sewn in to let it fall over the corners just perfectly. The sheet is made in Portugal, sateen woven with a 300 thread count and has a light sheen.

Availability: Out of stock
Price:
Price From:

Regular Price: €41.00

Special Price €19.95

Including 21% Tax
Description
Specifications
Product care
Description

The wish of our customers is our command – we added a sheet for mattress toppers to our collection, the Courchevel sheet!

The sheet is made from 100 per cent Egyptian cotton and feels really soft.

Available in white and suitable for mattress toppers up to 8 cm thick. There is no elastic in the corners of the sheet, it is sewn in to let it fall over the corners just perfectly. The sheet is made in Portugal, sateen woven with a 300 thread count and has a light sheen.

Beautiful quality!


Specifications
Material 100% Egyptisch katoen
Weefmethode satijn geweven
Thread Count 300 TC
Product care
Onze hoeslakens zijn gemaakt van 100 procent Egyptisch katoen en kunnen op maximaal 60 graden worden gewassen in de wasmachine. Een prima wastemperatuur is 30 of 40 graden als een hoeslaken niet erg vies is. Bij de hoeslakens kan wel wasverzachter worden gebruikt, maar dat hoeft niet: Egyptisch katoen is van nature al erg zacht.

Onze hoeslakens kunnen wel in de droger, maar beter is het het -indien u de ruimte daarvoor heeft- om ze op te hangen. Daardoor komen er minder kreukels in het hoeslaken en is het makkelijker strijken. Stopt u een hoeslaken toch liever in de droger, let er dan aub op dat er niet op de heetste stand wordt gedroogd. Beter is dat het hoeslaken nog een beetje vochtig is en dat u het dan nog even nadroogt buiten de droogmachine. Dan wordt het strijken makkelijker en slijt de stof minder.

Bij een nieuw gekocht hoeslaken raden wij aan om het eerst te wassen en te drogen, voordat u het gaat gebruiken.
Veel plezier met uw nieuwe hoeslaken!

Write Your Own Review

You're reviewing: Sheet mattress topper, Egyptian cotton, white, sateen, 300 TC, Courchevel

How do you rate this product? *

1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating