• Voor 12:00 besteld, morgen genieten!
  • Vanaf €100,- gratis bezorging
  • Niet goed, altijd geld terug

Elegance 700, Oostenrijks dekbed, 100% ganzendons,

#SKU001921
De Elegance is een dekbed van zeer goede kwaliteit en gemaakt in Oostenrijk. In de Elegance zit 100% dons van de gans verwerkt.
Het materiaal heeft kwaliteitsklasse I en is afkomstig uit Europa. De tijk is gemaakt van zeer hoogwaardig katoen, waardoor hij erg zacht aanvoelt. De dekbedden zijn verkrijgbaar in drie warmtecategorieën.

Categorie 1 (licht) is voor mensen die het al snel warm hebben ook al is het winter, 's nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. En voor iedereen die in de zomer graag lekker koel wil slapen onder een licht dekbed. Categorie 2 (medium); voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbed. De meest verkochte warmtecategorie. Categorie 3 (warm) is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken.

Een leendekbed kunt u ook via deze site bestellen en thuis een paar dagen testen. Een eenmaal besteld dekbed kan overigens niet meer worden geruild.

Een besteld dekbed wordt speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk; de levertijd bedraagt dan ook ongeveer tien werkdagen (twee weken). Voor een dekbed in de afmeting 140x210 en 260x220 geldt een levertijd van 4 weken!
Onderaan de pagina vindt u meer informatie over onze dekbedden.
Availability: In stock

* Required Fields

Price:
Price From: €379.00
Including 21% Tax
Description
Specifications
Product care
Description

In een klein Oostenrijks plaatsje vlakbij de Bodensee worden onze donzen dekbedden gemaakt. We namen zelf een kijkje in deze  fabriek van Kauffmann en zagen hoe daar volgens tientallen jaren traditie alleen de beste materialen worden gebruikt.

Via een zeer strenge selectie worden bijvoorbeeld alleen dons en veren verwerkt die op diervriendelijke wijze zijn verkregen en van topkwaliteit zijn. Dit basismateriaal wordt gewassen met water dat afkomstig is uit de Bodensee. De materialen die worden gebruikt voor de tijk zijn van een zeer hoog niveau en dat voel je direct.

CottonCounts biedt vier soorten dekbedden aan: de Classic Export, de Bavaria, de Elegance 700 en de Premium 750.

De inhoud van de deken is 100% diervriendelijke ganzendons van eerste klas kwaliteit.

In de Classic Export zitten 90% dons en 10% witte veren van de eend verwerkt. Het materiaal heeft kwaliteitsklasse I en is afkomstig uit Europa. De tijk is gemaakt van 100% katoen.De Premium 750, de Elegance en de Bavaria bevatten liefst 100% dons van de gans. Het dons dat gebruikt wordt bij de Classic Export en de Elegance is afkomstig uit Europa. De tijk van de Elegance is gemaakt van super fijn Mako-Batist, en 100% Egyptisch katoen. De Premium is gevuld met dons uit de Poolse Masuren. De tijk van de Premium is gemaakt van superfijn Mako-Batist, 100% katoen. Het verschil tussen de dekbedden zit dus in de gebruikte materialen. De Premium 750, de Elegance 700 en de Bavaria zijn lichter dan de Classic Export, omdat ze geheel met dons zijn gevuld. De tijk van de Premium 750 is luxer afgewerkt dan de tijk van de Bavaria en de Elegance 700. Maar onder alle dekbedden slaapt u heerlijk warm en als een echte prins of prinses.

Dekbed Bavaria is verkrijgbaar in drie warmtecategorieën. Categorie 1 (licht) is voor mensen die het al snel warm hebben ook al is het winter, 's  nachts hun raam vaak open hebben en de kachel op een lage stand. En voor iedereen die in de zomer graag lekker koel wil slapen onder een licht dekbed. Categorie 2 (medium) ; voor slapers die 's nachts de temperatuur iets lager hebben dan overdag en een normale warmte nodig hebben van hun dekbed. De meest verkochte warmtecategorie. Categorie 3 (warm) is voor mensen die het snel koud hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken. De Elegance en de Premium zijn verkrijgbaar in de warmteklasse 2 (medium) en 3 (warm) en de Classic Export alleen in klasse 3, warm.

Wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies, dan kunt u contact met ons opnemen via: info@cottoncounts.nl of via de whatsapp op ons klantennummer: 06-53547709. Ook is het mogelijk om op afspraak onze dekbedden te komen bekijken en voelen in onze showroom in Poeldijk, bij Den Haag. Maak hiervoor een bezoekafspraak via 070-3223579.

Een leendekbed kunt u ook via deze site bestellen en thuis een paar dagen testen (kijk onder de zoekterm LEENDEKBED)  Een eenmaal besteld dekbed kan overigens niet meer worden geruild. Als u twijfelt kunt u het beste eerst een leendekbed testen.

Na het plaatsen van de bestelling wordt uw dekbed speciaal voor u gemaakt in Oostenrijk. De levertijd bedraagt daarom ongeveer veertien werkdagen. Voor een dekbed in de afmeting 200 x 200 cm en 200 x 220 cm, en 260 x 220 cm geldt een levertijd van 4 weken!  

Licht en warm slapen onder Oostenrijkse topklasse!

 

Specifications
Material 100% Ganzendons
Product care
Onze dekbedden mogen in de wasmachine op 60 graden worden gewassen. Wij adviseren echter om op een lage temperatuur te wassen als het beddengoed niet al te vies is. Gebruik voor de was een wolwasmiddel. Daarna kan het in de droger op de laagste stand. Op het waslabel staat verder dat de dekbedden niet gebleekt en niet gestreken mogen worden. Wel mag het chemisch gereinigd worden. Dit is het makkelijkste en heeft onze voorkeur. Schud het dekbed dagelijks op en laat vaak luchten. Gebruik nooit een mattenklopper bij het opschudden of een stofzuiger. Hierdoor kan het dons verschuiven en naar buiten komen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe dekbed!

Write Your Own Review

You're reviewing: Elegance 700, Oostenrijks dekbed, 100% ganzendons,

How do you rate this product? *

1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating