• Voor 12:00 besteld, morgen genieten!
  • Vanaf €100,- gratis bezorging
  • Niet goed, altijd geld terug

Granny's sheet cream, Egyptian cotton, 300 TC, Chilmark

#SKU00009
This sheet is made in Portugal from Egyptian cotton and has a very pretty lace border. The fabric of the Chilmark is sateen woven and has a thread count of 300 (300 threads per inch). The sheet is available in various sizes, including for cots, and in the colour light cream (off-white).
Availability: In stock

* Required Fields

Price:
Price From:

Regular Price: €29.95

Special Price €14.95

Including 21% Tax
Description
Specifications
Product care
Description

A beautiful sheet made from 100 per cent Egyptian cotton.

This sheet is made in Portugal and has a very pretty lace border. Many of our customers use the sheet under a duvet cover and change the sheet more often than the duvet cover. On a hot summer’s night, when the duvet cover feels too hot to use, the sheet keeps you comfortably cool and gives you a good night’s rest.

The fabric of the Chilmark is sateen woven and has a thread count of 300 (300 threads per inch). The sheet is available in various sizes, including for cots, and in the colour light cream (off-white).

These are the available sizes>

80 x 100 cm (baby)

100 x 150 cm (child)

160 x 260 cm (single bed)

200 x 260 cm (double bed)

240 x 270 cm (lits-jumeaux)

Practical and enjoyable!


Specifications
Material 100% Egyptisch katoen
Land van herkomst Portugal
Weefmethode satijn geweven
Thread Count 300 TC
Product care
Onze lakens zijn gemaakt van 100 procent Egyptisch katoen en kunnen op maximaal 60 graden worden gewassen in de wasmachine. Een prima wastemperatuur is 30 of 40 graden als een laken niet erg vies is. Bij de lakens kan wel wasverzachter worden gebruikt, maar dat hoeft niet: Egyptisch katoen is van nature al erg zacht. Onze lakens kunnen wel in de droger, maar beter is het het -indien u de ruimte daarvoor heeft- om ze op te hangen. Daardoor komen er minder kreukels in het laken en is het makkelijker strijken. Stopt u een laken toch liever in de droger, let er dan aub op dat er niet op de heetste stand wordt gedroogd. Beter is dat het laken nog een beetje vochtig is en dat u het dan nog even nadroogt buiten de droogmachine. Dan wordt het strijken makkelijker en slijt de stof minder. Bij een nieuw gekocht laken raden wij aan om het eerst te wassen en te drogen, voordat u het gaat gebruiken. Veel plezier met uw nieuwe laken!

Write Your Own Review

You're reviewing: Granny's sheet cream, Egyptian cotton, 300 TC, Chilmark

How do you rate this product? *

1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Rating